Info

FAQ

Yes! Dit kan met korting bij Vakantiepark Dierenbos.  Het is ongeveer 20 minuten rijden van de Brabanthallen.

We waarderen je enthousiasme, maar The Rock Circus werkt niet met vrijwiliggers.

Ticketmaster is het enige officiële online verkoopkanaal voor The Rock Circus. Koop ze dus alleen via de website van Ticketmaster om teleurstelling te voorkomen.

Impericon biedt daarnaast als enige officiële partner Hardcopy Tickets aan voor The Rock Circus.

Er zijn geen VIP tickets te koop voor The Rock Circus.

Algemeen

The Rock Circus vindt plaats in De Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Het exacte adres is Diezekade 2, 5222 AK, Den Bosch.

The Rock Circus vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november 2024.

The Rock Circus heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 14 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Dit geldt voor zowel het Caravan & Camper Park als voor het festival. Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar The Rock Circus te komen.

Travel & Camper Park

Er zijn verschillende manieren om naar The Rock Circus te reizen. Lees deze informatie goed door en kies jouw vervoersmiddel via de TRAVEL pagina.

Kamperen alleen in de zomer? HELL NO! Kies voor ons Thrashure Island Caravan & Camper Park naast De Brabanthallen of één van de hotel-opties. HELL YEAH!

Tickets

Tickets voor The Rock Circus 2024 zijn nog niet te koop.

LET OP: een Caravan & Camper Park ticket is niet inbegrepen in je Weekend- of Dag Ticket.

De Brabanthallen beschikt over een gigantisch parkeerterrein direct gelegen aan de locatie.

Parkeertickets voor The Rock Circus kosten €15,- (ex. fee) per dag of €36,- (ex. fee) voor het hele weekend via onze TICKETSHOP.

Een dag voor het event kun je online geen parkeertickets meer kopen. Natuurlijk zijn deze bij het event zelf nog wel verkrijgbaar! Dan kosten ze €18,- per dag.

Er zijn momenteel geen pendelbussen beschikbaar voor The Rock Circus. Echter ligt De Brabanthallen op nog geen 10 minuten lopen afstand van ‘s-Hertogenbosch Centraal Station.

Indien The Rock Circus niet is uitverkocht, zullen er kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

Faciliteiten

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens The Rock Circus. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Je kunt jouw e-locker van tevoren kopen via onze TICKETSHOP. Met het ontvangen ticket ga je vervolgens naar de lockerbalie bij The Rock Circus, waarna je jouw code krijgt om je locker te openen.

De kosten voor een e-locker zijn als volgt:

Medium locker (Breedte 29 cm, Hoogte 21 cm, Diepte 40 cm)
• €7,- (per dag)
• €17,50 (heel weekend)

Grote locker (Breedte 29 cm, Hoogte 32 cm, Diepte 40 cm) 
• €10,- (per dag)
• €25,- (heel weekend)

The Rock Circus is een cashless event. Je kunt dus alleen pinnen op locatie. Heb je toch contant geld bij dan kun je in de locker area deze inwisselen voor een betaalkaart. Met deze kaart kun je overal eten en drinken kopen.

Hear the Music, Protect your Ears

Wees zuinig op je oren! Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog steeds praten met de mensen om je heen én bescherm je niet geheel onbelangrijk je gehoor.

Nog niet in het bezit van een paar kwalitatieve gehoorbeschermers? Tijdens The Rock Circus zijn PartyPlug oordoppen van Alpine verkrijgbaar bij de Alpine stand. Deze zitten super comfortabel en zijn herbruikbaar, dus beschermen je oren niet alleen tijdens The Rock Circus, maar ook tijdens andere evenementen.

Life sounds better with Music.

Roken is verboden in De Brabanthallen. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wil je roken, dan kun je naar de speciaal daarvoor aangelegde rookruimte. Er worden geen sigaretten verkocht tijdens The Rock Circus.

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens The Rock Circus. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen.

Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Er zijn op verschillende plekken voldoende gratis toiletten en kraantjes om je handen te wassen aanwezig op het evenement. Ook zijn er mindervalide-toiletten aanwezig.

Er is een merchandise stand aanwezig tijdens The Rock Circus. Hier kun je onder andere gehoorbescherming, festival merchandise en official band merchandise kopen.

Bij The Rock Circus kun je struinen over onze Metal Market met diverse standjes.

Echte headbangers moeten natuurlijk opladen en hoe beter dan in onze Food Market?! Loop langs één van de vele standjes met een uitgebreid aanbod aan food & drinks, of stap even binnen in onze shop als je liever voor een kleine snack gaat. We hebben alles voor de kleine trek en onuitputtelijke honger!

Mensen met een beperking of handicap kunnen The Rock Circus bezoeken. Er zijn verschillende faciliteiten speciaal voor hen ingericht.

  • Festivalterrein: Het complete festivalterrein is indoor en dus vrij van modder en daardoor goed toegankelijk voor iedereen.
  • Mindervalidendeck: Voor Arena Stage 1 en Arena Stage 2 wordt er één centraal mindervalidendeck geplaatst. Zowel de bezoeker als met een beperking als de begeleider moet in het bezit zijn van een rolstoel- / begeleider ticket. Een regulier ticket geeft dus geen toegang tot het deck.

Reglement

Op The Rock Circus geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Alcohol is op The Rock Circus, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor personen die 18 jaar en ouder zijn. 

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak, vapes etc.)

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, neem deze dan mee in de originele verpakking. In het geval van voorgeschreven medicatie met je eigen naam hierop.

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens The Rock Circus. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. Selfie-sticks zijn niet toegestaan tijdens The Rock Circus.

Voor advertentiemogelijkheden op en rondom The Rock Circus in De Brabanthallen willen we je verzoeken om dit formulier in te vullen.

Bekijk HIER het volledige reglement omtrent The Rock Circus 2024, onze Carnival Campsite en ons Thrashure Island Caravan Park

Lost & Found

Tijdens en na The Rock Circus verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de Servicedesk Lockers van Eventsafe in de centrale entree (The Parade) of neem contact op met de organisatie via het contactformulier.

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens The Rock Circus kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de lockerbalie. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Media en journalistieke platforms die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken tijdens het evenement dienen vooraf persaccreditatie aan te vragen. Je kunt contact opnemen via press@therockcircus.nl. Hoewel we je enthousiasme waarderen zijn we niet op zoek naar (huis)fotografen die niet voor een medium werken.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan hieronder contact met ons op!