Info

FAQ

We presenteren de volledige timetable ergens in oktober. Vanwege mogelijke last-minute wijzigingen kunnen we deze niet eerder communiceren.

We onthullen binnenkort de eerste band die mee zal doen aan de signeersessies. Er is hier nog geen concrete datum voor. Houd onze social media kanalen goed in de gaten!

Jazeker! Dit kan uitsluitend bij Vakantiepark Dierenbos, dat op relatief korte afstand van De Brabanthallen ligt.

We waarderen je enthousiasme, maar The Rock Circus werkt niet met vrijwiliggers.

Ticketmaster is het enige officiële online verkoopkanaal voor The Rock Circus. Koop ze dus alleen via de website van Ticketmaster om teleurstelling te voorkomen.

Impericon biedt daarnaast als enige officiële partner Hardcopy Tickets aan voor The Rock Circus.

Er zijn geen VIP tickets te koop voor The Rock Circus.

Algemeen

The Rock Circus vindt plaats in De Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Het exacte adres is Diezekade 2, 5222 AK, Den Bosch.

The Rock Circus vindt plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november 2023.

  • Vrijdag > doors open 18.00, aanvang programma 19.00 uur, doors closed 01.00
  • Zaterdag > doors open 11.00, aanvang 1e band 12.00 uur, doors closed 01.00
  • Zondag > doors open 11.00, aanvang 1e band 12.00 uur, doors closed 23.00
  • Caravan & Camper Park > vrijdag 15.00 – maandag 12.00.

The Rock Circus heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Dit geldt voor zowel het Caravan & Camper Park als voor het festival. Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar The Rock Circus te komen.

Travel & Camper Park

Er zijn verschillende manieren om naar The Rock Circus te reizen. Lees deze informatie goed door en kies jouw vervoersmiddel via de TRAVEL pagina.

Kamperen alleen in de zomer? HELL NO! Kies voor ons Thrashure Island Caravan & Camper Park naast De Brabanthallen of één van de hotel-opties. HELL YEAH!

Bekijk alle info over accommodaties, faciliteiten en meer op de ACCOMMODATIES pagina.

Tickets

Tickets voor The Rock Circus zijn te koop via de TICKETSHOP.

TICKETPRIJZEN
• Vrijdag Ticket: €19,99 (inc. fee)
Vrijdag Tickets zijn momenteel exclusief verkrijgbaar voor mensen in het bezit van een Weekend Ticket.

• Weekend Ticket: €99,90 (inc. fee)
• Zaterdag Ticket: €66,60 (inc. fee)
• Zondag Ticket: €66,60 (inc. fee)

LET OP: een Caravan & Camper Park ticket is niet inbegrepen in je Weekend- of Dag Ticket. Hiervoor dien je een losse accommodatie te boeken via de ACCOMMODATIE pagina.

De Brabanthallen beschikt over een gigantisch parkeerterrein direct gelegen aan de locatie.

Parkeertickets voor The Rock Circus kosten €15,- (ex. fee) per dag of €36,- (ex. fee) voor het hele weekend via onze TICKETSHOP.

Een dag voor het event kun je online geen parkeertickets meer kopen. Natuurlijk zijn deze bij het event zelf nog wel verkrijgbaar! Dan kosten ze €18,- per dag.

Er zijn momenteel geen pendelbussen beschikbaar voor The Rock Circus. Echter ligt De Brabanthallen op nog geen 10 minuten lopen afstand van ‘s-Hertogenbosch Centraal Station.

Indien The Rock Circus niet is uitverkocht, zullen er kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

Faciliteiten

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens The Rock Circus. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Je kunt jouw e-locker van tevoren kopen via onze TICKETSHOP. Met het ontvangen ticket ga je vervolgens naar de lockerbalie bij The Rock Circus, waarna je jouw code krijgt om je locker te openen.

De kosten voor een e-locker zijn als volgt:

Medium locker
• €7,- (per dag)
• €17,50 (heel weekend)

Grote locker
• €10,- (per dag)
• €25,- (heel weekend)

The Rock Circus is een cashless event. Je kunt dus alleen pinnen op locatie. Heb je toch contant geld bij dan kun je in de locker area deze inwisselen voor een betaalkaart. Met deze kaart kun je overal eten en drinken kopen.

Hear the Music, Protect your Ears

Wees zuinig op je oren! Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog steeds praten met de mensen om je heen én bescherm je niet geheel onbelangrijk je gehoor.

Nog niet in het bezit van een paar kwalitatieve gehoorbeschermers? Tijdens The Rock Circus zijn PartyPlug oordoppen van Alpine verkrijgbaar bij de Alpine stand. Deze zitten super comfortabel en zijn herbruikbaar, dus beschermen je oren niet alleen tijdens The Rock Circus, maar ook tijdens andere evenementen.

Life sounds better with Music.

Roken is verboden in De Brabanthallen. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wil je roken, dan kun je naar de speciaal daarvoor aangelegde rookruimte. Er worden geen sigaretten verkocht tijdens The Rock Circus.

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens The Rock Circus. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen.

Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Er zijn op verschillende plekken voldoende gratis toiletten en kraantjes om je handen te wassen aanwezig op het evenement. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig.

Er is een merchandise stand aanwezig tijdens The Rock Circus. Hier kun je onder andere gehoorbescherming, festival merchandise en official band merchandise kopen.

Bij The Rock Circus 2023 kun je struinen over onze Metal Market met diverse standjes.

Echte headbangers moeten natuurlijk opladen en hoe beter dan in onze Food Market?! Loop langs één van de vele standjes met een uitgebreid aanbod aan food & drinks, of stap even binnen in onze shop als je liever voor een kleine snack gaat. We hebben alles voor de kleine trek en onuitputtelijke honger!

Mensen met een beperking of handicap kunnen The Rock Circus bezoeken. Er zijn verschillende faciliteiten speciaal voor hen ingericht.

  • Festivalterrein: Het complete festivalterrein is indoor en dus vrij van modder en daardoor goed toegankelijk voor iedereen.
  • Rolstoel decks: Zowel bij The Arena, onze mainstage, als The Cage, onze second stage, is er een rolstoel deck dat toegang geeft tot 12 gasten in een rolstoel en maximaal één begeleider.

Reglement

Op The Rock Circus geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Alcohol is op The Rock Circus, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor personen die 18 jaar en ouder zijn. Bezoekers jonger dan 18 jaar zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze alcoholische dranken kunnen bestellen.

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak, vapes etc.)

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, vergeet dan niet je doktersverklaring! Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens The Rock Circus. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. Selfie-sticks zijn niet toegestaan tijdens The Rock Circus.

Voor advertentiemogelijkheden op en rondom The Rock Circus in De Brabanthallen willen we je verzoeken om dit formulier in te vullen.

Bekijk HIER het volledige reglement omtrent The Rock Circus 2023, onze Carnival Campsite en ons Thrashure Island Caravan Park

Lost & Found

Tijdens en na The Rock Circus verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de lockerbalie of neem contact op met de organisatie.

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens The Rock Circus kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de lockerbalie. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Media en journalistieke platforms die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken tijdens het evenement dienen vooraf persaccreditatie aan te vragen. Je kunt contact opnemen via press@therockcircus.nl.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan hieronder contact met ons op!