Travel

Openbaar vervoer

Er rijden verschillende treinen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf daar is het via de achterkant van het station (Magistratenlaan) slechts 10 minuten lopen naar De Brabanthallen.

Bekijk voorafgaand aan het evenement goed wanneer de laatste trein vertrekt en houd hier rekening mee!

Er rijden diverse stads- & streekbussen van en naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf daar is het via de achterkant van het station (Magistratenlaan) slechts 10 minuten lopen naar De Brabanthallen.

Bekijk voorafgaand aan het evenement goed wanneer de laatste bus vertrekt en houd hier rekening mee!

Er zijn momenteel geen pendelbussen beschikbaar voor The Rock Circus. Echter ligt De Brabanthallen op nog geen 10 minuten lopen afstand van ‘s-Hertogenbosch Centraal Station.

Parkeren

The Rock Circus wordt gehouden bij De Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De exacte locatie die je kunt invoeren in je navigatie is Diezekade 2 5222 AK, ‘s-Hertogenbosch.

Vanaf de A2 arriveer je binnen enkele minuten bij het evenement.

De Brabanthallen beschikt over een gigantisch parkeerterrein direct gelegen aan de locatie.

Parkeertickets voor The Rock Circus kosten €15,- (ex. fee) per dag of €36,- (ex. fee) voor het hele weekend via onze TICKETSHOP.

Een dag voor het event kun je online geen parkeertickets meer kopen. Natuurlijk zijn deze bij het event zelf nog wel verkrijgbaar! Dan kosten ze €18,- per dag.

Tijdens The Rock Circus is er speciale kiss & ride locatie om mensen af te zetten. Volg hiervoor de kiss & ride borden.

Taxi’s zullen genoeg aanwezig zijn tijdens The Rock Circus. Deze staan aan de straat voor de locatie De Brabanthallen. Kom je zelf met de taxi? Instrueer de taxichauffeur dan om in zijn navigatie Diezekade 2, 5222 AK, ‘s-Hertogenbosch aan te houden.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan hieronder contact met ons op!