Side events

Op zoek naar wat extra entertainment tussen het headbangen door? Echte metal heads kunnen zich volledig uitleven op ons middenplein. Hier vind je niet alleen een uitgebreide collectie CD’s, maar ook merchandise van jouw favoriete bands én van The Rock Circus, signeersessies, attracties, muzikanten en nog veel meer. Lees hieronder wat je zoal kunt verwachten.

 

FESTIVAL FAIR & METAL MARKET

De Festival Fair & Metal Market van The Rock Circus biedt een breed scala aan merchandise stands waar je jezelf kunt bekleden met coole band shirts, sweaters, bandjes en meer. Natuurlijk is dit ook jouw kans op de allereerste exclusieve The Rock Circus merchandise! Loop dus vooral even langs om te ontdekken wat voor unieke metal items we te bieden hebben.

Als standhouder deelnemen aan de festivalmarkt? Neem dan contact op met Dido Smit van Orange Artist Promotion via info@festivalfair.eu 

 

Signeersessies door Impericon

Impericon leeft voor haar “Live Your Music” motto, door het aanbieden van band merchandise om te zorgen dat jij je op je best voelt bij The Rock Circus en natuurlijk ook in het dagelijks leven. Daarnaast zullen zij als metal autoriteit ook zorgen voor een aantal signeersessies tijdens het festival.

Welke bands van onze line-up dit zullen zijn maken we later bekend. Signeersessies zijn gratis, dus zorg er zeker voor dat je jouw favoriete item draagt of koopt bij onze merchandise stand om deze te bekleden met een handtekening.

BLAAS OF GLORY

Blaas of Glory is een hilarische act zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Deze 8 rocksterren gehuld in panties hebben nog geen gelijke gevonden tijdens hun opmars op een aantal van de grootste festival in Europa de afgelopen 10 jaar. Deze kleurrijke fanfare marcheert over ons middenplein met diverse instrumenten om haar versie te spelen van een aantal van jouw favoriete metal songs.

Metallikoor

Metallikoor is een compleet new concept. Edgy, sterk en een muur van geluid: de Metallikoor mannen zijn loud en proud. Metallikoor’s enige vrouwelijke noot is Franki Münninghoff. Deze Iron Maiden heeft een historie van het opzetten van koren waarbij de gangbare paden worden gemeden.

Verwacht heavy rock en Metal nummers van de zestiger jaren tot aan vandaag. Het motto is ‘If it’s too loud, then you are too old’. Draai het volume maar open!

 

​​

Heavy metal bar piano

Stel je eens voor dat je over ons middenplein loopt en je hoort een rustig piano-melodietje dat je vaag doet herinneren aan Black Sabbath. Je loopt door en herkent ineens noten van Megadeth, maar dan een stuk relaxter. Vervolgens wil je verder lopen en hoor je een wat meer funky versie van Rage Against The Machine.

Je blijft staan en draait jezelf om. Daar zie je George Heinle, de meest ruige pianist van ter wereld. Voor het ongetrainde oor is er de tijdloze piano sound, terwijl de die-hard metalhead constant nieuwe versies hoort van zijn favoriete songs. Iedereen zal ervan genieten!

 

KINK Distortion DJ’s

De DJ’s van KINK Distortion blijven je op zaterdag én zondag van 19:00 tot 01:00 voorzien van een heerlijke bak herrie tijdens het wandelen over de Festival Fair, het doorzoeken van al onze merchandise of het eten van een welverdiende snack. Want ook al ben je even weg van één van onze concertzalen, het volume moet natuurlijk altijd op 11 door de hal blijven schallen!

 

Ruige Rita’s

De Ruige Rita’s houden van ruige, rauwe, dampende locaties op festivals en feesten. Deze twee losgeslagen Rita’s draaien daar keiharde 90s & 00s Rock, gecombineerd met aanstootgevende dansjes, opzwepende mc en saxofoon. Zo maken zij van elk optreden een onvergetelijke show!

Beleef dit unieke optreden op de vrijdag van The Rock Circus, van 23:30 tot 00:45.

 

Heavy Hoempa

Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! Het is een Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Beleef verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, en AC/DC.

Het is stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit niet alleen op het podium, maar ook ‘zonder stekkers’ op het middenplein van The Rock Circus.