Accommodaties

Dit is het domein van alle headbangers tijdens The Rock Circus. Parkeer jouw camper of caravan op ons Thrashure Island Caravan Park om te kunnen genieten van 3 dagen rock & metal carnage. Lees hieronder alle info die je nodig hebt!

Thrashure Island Caravan & Camper Park

Met de caravan of camper komen? Geen probleem! The Rock Circus is voorzien van een groot caravan- en camperpark, direct naast De Brabanthallen. Huur je eigen stukje in de open buitenlucht en geniet van de ultieme festivalervaring! Elke plek op het caravan- en camperpark is voorzien van een eigen stroompunt.

Inbegrepen
• Weekend parkeerticket (één per camper)
• Douchefaciliteiten
• Stroom
• 24-uurs service

Prijs: €185,- per camper (excl. servicekosten)

Belangrijk:
• Dit ticket geeft GEEN toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een The Rock Circus ticket.
• Caravans die niet binnen de afmetingen (5 x 7,5 meter) passen zullen meerdere velden moeten boeken.
• Velden worden toegewezen op volgorde van aankomst. Naast elkaar staan kan dus alleen als je samen aankomt.

VAKANTIEPARK DIERENBOS

Het Vakantiepark is dichtbij Den Bosch & de Brabanthallen gelegen. Dierenbos is gelegen in een mooie bosrijke omgeving. Maak een wandeling, ga langs bij de boerderijdieren en sluit af met een heerlijk diner of een drankje in het restaurant.

• Geniet in luxe restyled accommodaties in een bosrijke omgeving
Binnenzwembadbowlingbaan & midgetgolfbaan
• Ontdek de prachtige natuur te voet of per fiets
• Dichtbij Tilburg & Den Bosch
• Ga onbeperkt naar 6 dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen.

Vul de code ‘rockcircus’ in bij het maken van de boeking

Mövenpick Hotel

DIT HOTEL IS MOMENTEEL VOLGEBOEKT
Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch is een 4-sterren hotel gelegen aan de waterkant net buiten het historische centrum van Den Bosch. Ontspan in de bar en dineer in het Mövenpick Restaurant van verse internationale gerechten. Het hotel is gemakkelijk te bereiken per auto en trein en ligt dicht bij de belangrijkste snelweg verbindingen A2. Elke 10 minuten vertrekt er een bus (buslijn 80) vanaf de P+R (park and ride), Transferium Pettelaarpark, gelegen op slechts 150 meter afstand naar het stadscentrum.

Van der valk hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch

Dit hotel biedt volop mogelijkheden voor een comfortabele overnachting met maar liefst 138 sfeervolle kamers en luxe suites. Met afmetingen van 30m2 tot 100m2 bieden de kamers en suites de ruimte die je nodig hebt tijdens je verblijf. Geniet van vele faciliteiten, zoals sfeervolle restaurants en bars, wellness, fitness en home cinema.

Van der valk hotel vught – ‘s-Hertogenbosch

DIT HOTEL IS MOMENTEEL VOLGEBOEKT
Dit hotel biedt volop mogelijkheden voor een comfortabele overnachting met sfeervolle kamers en luxe suites. Met afmetingen van 30m2 tot 100m2 bieden de kamers en suites de ruimte die je nodig hebt tijdens je verblijf. Geniet van vele faciliteiten, zoals sfeervolle restaurants en bars, wellness en fitness.